Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Aloittavan koirankasvattajan opas" by Katja Piiroinen ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Aloittavan koirankasvattajan opas

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Aloittavan koirankasvattajan opas
  • Author : Katja Piiroinen
  • Release Date : January 18, 2019
  • Genre: Life Sciences,Books,Science & Nature,
  • Pages : * pages
  • Size : 5351 KB

Description

Isolla osalla koiraharrastuksissa touhuavilla käy ainakin ohimennen mielessä koirien kasvattaminen ja jalostaminen. Kasvatukseen ja pennutukseen on syytä perehtyä huolella ennen, kuin omista pentueista alkaa haaveilla.



Aloitteleva kasvattaja ei tule ajatelleeksi kaikkia kasvatukseen liittyviä kysymyksiä, eikä kaikkea tietoa löydy saatavilla olevista oppaistakaan. Kasvattajan paras apu onkin toinen kasvattaja. Tämän kirjan kantavana voimana ovat kasvattajien omat kokemukset ja kertomukset. Teoksessa käydään läpi kasvatuksen peruskysymyksiä kennelnimen hankkimisesta sukutauluihin ja synnytyksestä pentuetapaamisiin. Aloitteleva kasvattaja ei tule ajatelleeksi kaikkia kasvatukseen liittyviä kysymyksiä, eikä kaikkea tietoa löydy saatavilla olevista oppaistakaan. Kasvattajan paras apu onkin toinen kasvattaja. Tämän kirjan kantavana voimana ovat kasvattajien omat kokemukset ja kertomukset. Teoksessa käydään läpi kasvatuksen peruskysymyksiä kennelnimen hankkimisesta sukutauluihin ja synnytyksestä pentuetapaamisiin.

Suurella osalla koiraharrastuksissa touhuavilla käy ainakin ohimennen mielessä koirien kasvattaminen ja jalostaminen. Kasvatukseen ja pennutukseen on syytä perehtyä huolella ennen, kuin omista pentueista alkaa haaveilla.


PDF Books "Aloittavan koirankasvattajan opas" Online ePub Kindle